top of page

Avís legal, política de privacitat i política de cookies.

 

OBJECTE:

La present pàgina Web ha estat dissenyada per donar a conèixer i permetre l’accés al públic a la informació relativa als continguts i activitats de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ), amb domicili a 08810-Sant Pere de Ribes, amb NIF B-67.194.985; amb correu electrònic de contacte consulta@mj-therapy.com. A més, es possibilita l’accés a altres informacions, productes i serveis d’entitats diferents a la de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ), així com aquelles que esdevenen accessibles a través dels "links" (enllaços) i connexions existents. GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) es reserva el dret de modificar la present política a la seva discreció.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL:

Els drets de propietat intel·lectual de la pàgina de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ), el seu codi font, disseny, estructures de navegació, bases de dades i els diferents elements en ella continguts són titularitat de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ), a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos en qualsevol forma i, especialment, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, d’acord amb la legislació espanyola i de la Unió Europea aplicable.

Respecte a les eventuals cites de productes i serveis de tercers, GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant el seu sol esment o aparició a la web l’existència de drets o responsabilitat de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) sobre els mateixos, com tampoc suport, patrocini, o recomanació per part de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ), tret que es manifesti de forma expressa.

 

CONTINGUTS:

Tots els continguts facilitats en aquest Web han estat elaborats amb informació procedent tant de fonts internes de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ), com de fonts externes a la pròpia entitat, motiu pel qual GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) no es fa responsable de la possible manca d’actualització o inexactitud de la informació pertanyent a aquestes fonts externes, responent únicament per aquells continguts provinents directament de les seves fonts internes i degudament identificats amb el seu Copyright. Per això, abans de prendre cap decisió o realitzar cap acció, GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) recomana a l’usuari la comprovació de la informació rebuda amb una altra font.

Es facilita a través d’aquest Web informació sobre serveis destinats al coneixement públic que, en tot cas, se subjectaran als termes i condicions expressament detallats a cada moment i que són accessibles des d’aquesta pàgina Web, els quals se subjectaran a les diferents disposicions legals d’aplicació.

 

ACCÉS I ÚS:

Tant l’accés a aquesta pàgina Web, com l’ús que pugui fer-se de la informació i continguts inclosos en la mateixa, serà de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi.

Les condicions d’accés a aquesta Web estaran supeditades a la legalitat vigent i els principis de la bona fe i ús lícit per part de l’usuari de la mateixa, quedant prohibit amb caràcter general qualsevol tipus d’actuació en perjudici de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) o de tercers.

Es considerarà terminantment prohibit l’ús de la present pàgina Web amb finalitats il·legals o no autoritzades.

 

RESPONSABILITAT:

GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) no es fa responsable per cap tipus de dany que poguessin ocasionar els usuaris a la present pàgina Web, o a qualsevol altra, per l’ús il·legal o indegut de la mateixa, o dels continguts i informacions accessibles o facilitades a través d’ella.

 

SERVEI:

GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) es reserva el dret de suspendre l’accés a la seva pàgina Web, sense previ avís, de forma discrecional i temporal, per raons tècniques o de qualsevol altra índole, podent així mateix modificar unilateralment tant les condicions d’accés, com la totalitat o part dels continguts en ella inclosos.

 

PROTECCIO DE DADES:

Introducció: Amb la informació que li proporcionarem a continuació, GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) vol que vostè conegui quina és la política de privacitat aplicada en relació amb les seves dades personals.

Compliment de la normativa de protecció de dades: GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i totes les dades sota la seva responsabilitat són tractades d’acord amb les exigències legals.

Mesures de Seguretat: s’aplicaran les preceptives mesures de seguretat, tant tècniques como organitzatives, que garanteixin la confidencialitat de les dades.

Informació bàsica que s’amplia més endavant:

Responsable: GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ).

Finalitat: gestió de la relació entre responsable i interessat quant a la gestió dels serveis i informació oferts.

Legitimació: consentiment de l’interessat.

Destinataris: les seves dades només podran ser comunicades a tercers per al compliment de les obligacions legals i/o contractuals que puguin existir.

Drets: accés, rectificació i supressió de les dades, així com altres drets addicionals que s’especifiquen en la informació ampliada.

Informació ampliada:

Responsable:

GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ)

NIF                 B-67.194.985

Contacte       consulta@mj-therapy.com

Delegat de Protecció de Dades: no procedeix

Contacte del Delegat de Protecció de Dades: no procedeix

Finalitats:

Les finalitats per a les quals es tractaran les dades que ens facilitin seran les següents:

(a) L´informem que les dades personals que ens faciliti i aquelles que siguin obtingudes de les seves relacions amb nosaltres, seran incorporades a un fitxer o fitxers, responsabilitat de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ), i seran dedicades exclusivament a la gestió de la relació entre responsable i interessat pel que fa als serveis i informació oferts.

(b) Contacte, tràmits, inscripcions: si ens remet un correu electrònic a alguna de les adreces de correu electrònic de contacte existents en la web, o omple algun dels formularis (a no ser que la finalitat sigui alguna altra de les especificades en aquest apartat), s’utilitzaran les seves dades per a la gestió del seu contacte o realització d´algun tràmit amb nosaltres, ja sigui per una consulta, suggeriment, concretar cita prèvia, sol·licitud d'informació i/o servei, sol·licitar un catàleg, inscripció a actes o activitats, gestionar la serva queixa, reclamació o denúncia, o per qualsevol altre motiu conseqüència del contacte o tràmit realitzat per la seva part.

(c) Per a la gestió del servei de correu electrònic.

(d) Podran existir altres clàusules de protecció de dades a la Web i/o als formularis que hi puguin aparèixer, les quals seran complementàries i, en cas necessari, s´aplicarà el present avís legal i de privacitat.

Legitimació: la base legal és el consentiment de l’interessat.

Les dades es conservaran durant tot el termini de prescripció de les accions de responsabilitat.

Destinataris: les seves dades només podran ser comunicades a tercers per al compliment de les obligacions legals i/o contractuals que puguin existir, sempre en els termes legalment establerts.

Drets dels afectats: en cas necessari, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició al tractament de les dades, dirigint-se per escrit o per correu electrònic i acompanyant còpia de document oficial que l’identifiqui, a GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ), amb domicili a 08810-Sant Pere de Ribes; i amb correu electrònic de contacte consulta@mj-therapy.com. També té dret a formular reclamació davant de la Agencia Española de Protección de Datos.

Així mateix, en compliment de l’article 21 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) no enviarà per correu electrònic comunicacions publicitàries que no hagin estat autoritzades pels usuaris. Quan GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) disposi del consentiment exprés del destinatari a rebre comunicació comercial mitjançant correu electrònic, la paraula "publicitat" apareixerà en l'inici del missatge.

 

ENLLAÇOS A PÀGINES DE TERCERS:

Els enllaços en aquesta àrea li permetran deixar el lloc de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ). Els llocs enllaçats no estan controlats per GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ), i aquesta no es fa responsable dels continguts de cap link, ni de cap enllaç que es trobi en qualsevol lloc enllaçat, ni de cap canvi o actualització de tals llocs. GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) no es fa responsable d’actes de "webcasting" o qualsevol altra forma de transmissió efectuada des de qualsevol lloc enllaçat. GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) només li està proporcionant aquests enllaços per a la seva comoditat i aprofitament, i la inclusió de qualsevol enllaç no implica l’aprovació del lloc per part de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ).

GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) informa que la funció dels "links" o enllaços que apareixen a les seves pàgines és exclusivament la d’informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre la matèria a Internet, on podrà ampliar les dades ofertes en aquest Web. Aquests "links" no suposen un suggeriment, invitació o recomanació per a la visita dels llocs de destinació i, per això, GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) no serà responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços.

 

GENERALS:

Per a tota qüestió litigiosa o que incumbeixi a la Pàgina Web de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ), serà aplicable la legislació espanyola, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l’ús d’aquesta pàgina Web, els Jutjats i Tribunals del domicili de l’usuari, i els de Barcelona en el cas que aquest resideixi fora del territori de l’estat espanyol.

L’accés a la pàgina Web de GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ) implica l’acceptació de totes les condicions anteriorment expressades.

 

POLÍTICA DE COOKIES

Definició i funció de les cookies: és un arxiu que es descarrega al seu dispositiu en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per a reconèixer l'usuari.

Tipus de cookies que utilitza aquesta pàgina web:

 •         Galetes tècniques i de personalització: necessàries o convenients per a la prestació de determinats serveis. Les primeres permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització dels diferents serveis que hi ha, i les segones permeten accedir a l'usuari al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides. S'utilitzen cookies per l´idioma, pel gestor de continguts i pel manteniment de sessió quan és necessari. Si es desactiven aquestes galetes es podria no rebre correctament els continguts del lloc web.

•          Cookies analítiques, ja sigui perquè són tractades per nosaltres o per tercers, permeten fer el seguiment i anàlisi estadística del comportament del conjunt dels usuaris. Si es desactiven aquestes galetes, el lloc web podrà seguir funcionant, sense perjudici que la informació captada per aquestes cookies sobre l'ús del nostre web i sobre el seu contingut permet millorar els nostres serveis.

•          Galetes de xarxes socials externes, que s'utilitzen perquè els visitants puguin interactuar amb el contingut de diferents plataformes socials (Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, etc.)

•          Cookies de publicitat: aquest tipus de "Cookies" permeten ampliar la informació dels anuncis mostrats a cada usuari anònim. Poden ser tractades per nosaltres o per tercers i ens permeten gestionar de la forma més eficaç possible l´oferta d´espais publicitaris que hi ha a la web. Entre d'altres, s'emmagatzema la durada o freqüència de visualització de posicions publicitàries, la interacció amb les mateixes, o els patrons de navegació i/o comportaments de l'usuari, ja que ajuden a conformar un perfil d'interès publicitari.

Desactivar o eliminar les cookies: Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu dispositiu mitjançant la configuració de les opcions del navegador. En cas que no accepti les cookies, és possible que la pàgina web no funcioni correctament.

Informació sobre la identificació de qui utilitza les cookies: la informació obtinguda per les cookies és tractada per GALDAMI GESTIÓN S.L. (Mª JOSÉ CORRAL ALCALÁ), qui ha contractat la prestació del servei d´analítica amb Google Analytics, on seguint el link podrà accedir a les seves condicions legals.També pot ser que hi hagi complements d´altres proveïdors en que seguint els següents vincles podrà comprovar les condicions legals respecte a les cookies de cadascun d'ells (Facebook, Youtube, Twitter, Linkedin).

Actualització: és possible que, a conseqüència de noves interpretacions realitzades per l'organisme regulador competent, Jutges o Tribunals, aquesta política de cookies pateixi alguna modificació, motiu pel qual es prega a l'usuari que comprovi de forma regular el seu contingut.

bottom of page